Senaste nytt

2021 > 03

Vid styrelsemötet den 25 mars var följande punkter på agendan:

 
  • Uppdatering av kontaktombudsinformation. Pärmarna har spelat ut sin roll och vi kommer fortsättningsvis ha information på hemsidan. Vi kommer också släppa telefonlistan som funnits i pärmen. Uppdaterad info kommer alltså finnas på hemsidan inom kort.
  • Förberedelser inför städdagen, beställning av blommor, fördelning av uppgifter m.m. Vi kommer köra med allmän korvutdelning precis som i höstas istället för gemensam grillning.
  • Eluppgradering i garagen. Vi planerar att inom kort gå ut med en förfrågan till ett antal elfirmor. Parallellt behöver vi ta fram underlag för hur kraven på eventuella installationer av laddstationer ska se ut.
  • Ökad trafik i området. Vi, liksom flera av er andra, har noterat att trafiken i området har ökat. Det hänger delvis ihop med ökade leveranser av näthandlade varor. Vi vill därför påminna alla om att vi kan be transportbolagen att parkera vid taxifickorna och gå sista vägen, hänvisa gärna till att infart är förbjuden på området.
     
Läs hela inlägget »

Den nyvalda styrelsen har haft sina två första möten, digitalt förstås. Det som står på agendan är dom insatser som ligger i underhållsplanen:
Åtgärder för att förbättra avrinningen i utsatta delar av området
Utreda möjlighat åtgärder för att höja säkerheten vid garagen
Sätta in nya elcentraler i garagen

Utöver detta så arbetar vi också på att uppdatera pärmarna som kontaktombuden haft sen tidigare.

/Styrelsen

Läs hela inlägget »

Arkiv